Спортувайте. Тренирайте. Танцувайте.

За по-добър външен вид. За да бъдете здрави.

СтиловеТренировки

Да бъдем активни

Днес животът става все по-динамичен и подлага умението ни да се адаптираме и справяме с лавината от ангажименти на изпитание. По-голямата част от времето си прекарваме на работното място или у дома.

Принудени сме да бързаме от момента, в който отворим очи сутрин. Неспокойният и блуждаещ ум носи напрежение в мислите, прекалена емоционалност, фобии, тревожност и дори риск от изпадане в състояние на депресия.

Всичко това поглъща енергията ви и води до хронична умора. Като прибавим към всичко това и стреса, причинен от трудни за изпълнение задачи, кратки срокове, общуване с хора от различни характери и семейни проблеми, то животът ни се превръща в опасна за здравето ни реалност.

Апокалиптично, нали?!

Свържете се с нас

Да противодействаме на стреса

Много хора откриват че спортът силно противодейства на влиянието на стреса върху нас.

Физическите упражнения и „откраднатото време” за самите нас действат благотворно на телесната и психическата кондиция на организма.

Онлайн курсовете, които ви предлагаме, ще ви осигурят възможност да спортувате в удобно за вас време и място. Ще ви спестят от времето за пътуване до и от залата и ограниченията с фиксирания час на занимания.

Можете да тренирате, когато сте на почивка или в командировка. Дори можете да направите домашно парти или да спортувате с всички желаещи в семейството. Опитайте от стиловете, които предлагаме.

Защо не?!

Нашите месечни съвети

Да тренираме, да се усъвършенстваме, да се забавляваме... заедно!