Често задавани въпроси

Как да платя онлайн?

Можете да заплатите тренировка или месечен абонамент чрез банкови карти, издадени от всяка една банка, с логото на най-популярните марки:

Кредитни – Visa и MasterCard
Дебитни – Visa Electron и Maestro

За целта е нужно да влезете в сайта с потребителксото си име и да натиснете менюто „Профил”, където ще видите опция „Онлайн Плащане”. Натиснете я и сайта ще ви отведе на официалната и защитена за обмен на банкови данни страница на Банката, с която работим – Банка ДСК.

Там ще трябва да преминете през следните максимално опростени стъпки:

 1. Избор на тренировка (еднократна или месечен абонамент и тип)
 2. Проверка и потвърждение на направения от вас избор чрез натискане на бутона „Потвърди”
 3. Препращане към защитена (от съображение за сигурност) страница, където трябва да изберете опцията „Плащане с Банкова Карта“ или за потребители на ДСК Директ – Плащане чрез ДСК Директ
 4. Ако избора ви е „Плащане чрез банкова карта” то в полетата трябва последователно да въведете следното:
  – дългия номер, изписан по средата на картата;
  – датата (месеца и годината) на изтичане на срока на валидност на вашата карта;
  – последните три цифри от кода, удостоверяващ че вие сте картодържателя (намира се гърба на картата, до вашия подпис)
  – името на картодържателя.

След като извършите успешно плащане, сайта ще ви върне автоматично към вашия профил, където ще видите вече активна, заплатената от вас тренировка (абонамент).

Натиснете върху нея за да тренирате сега, ако не сте готови, не натискайте, защото тренировката ще е активна само няколко часа. Затова преди да сте готови да тренирате, моля не активирайте услугата.

Толкова е лесно…. А сега…  Приятни тренировки!

Как да платя с вносна бележка по банков път?

За да платите по банков път е нужно да посетите всеки един клон на търговските банки в страната.

За целта са Ви е нужно да знаете IBAN номера на сметката на Получателя
(Ива Дива ЕООД): BG85STSA93000017180267 и Абонатния си номер, който сте получили при регистрацията на сайта. За да го видите, моля влезте в Меню „Профил” (представлява комбинация от 5 цифри и/или латински букви, например AB5CD).

Освен това трябва да знаете кода на всеки стил тренировка, както следва:

 • Фет Бърнинг Йога – 01
 • Стречинг Йога – 02
 • Бели Денс – 03
 • Стриптийз Денс – 04
 • Домашен Фитнес – 05

Абонатният Ви номер, непосредствено последван от кода на стила, образуваоснованието за плащане (състои се от 7 латински букви и/или цифри), което ще попълните във вносната бележка на касата на бaнката.

Така например, ако абонатният Ви номер е AB5CD и желаете да заплатите за тренировка в стил Фет Бърнинг, трябва да напишете като основание за плащанеAB5CD01.

Цената за еднократна тренировка е 7 лв., а за месечен абонамент – 50 лв., независимо от избрания от Вас стил.

За да видите например правилно попълнена вносна бележка за еднократна тренировка Фет Бърнинг Йога натиснете тук.

Абонаментът ви ще бъде пуснат в рамките на 24 часа от получаване на плащането по сметката. Моля, имайте предвид че времето за превод от сметка в една банка към сметка в друга банка варира. Следователно ако желаете превода да стане веднага, то моля, посетете клон на обслужващата ни банка – Банка ДСК.

ВАЖНО: За да разберете, че платената от Вас еднократна тренировка или месечен абонамент са активирани, моля, първо посетете профила си, където ще бъде обозначено с колко и какви тренировки разполагате. Имайте предвид, че веднага след като натиснете линка на тренировката в профила си, разполагате с 4 часа да тренирате, след което услугата ще бъде прекратена. Също така не натискайте и линковете Тренирай сега към платената от Вас тренировка в секциите Стилове и Тренировки. Ако не желаета да тренирате веднага не натискайте обозначения линк към тренировката, а просто излезте и се върнете, когато сте готови да тренирате.

Не откривате отговор на въпроса си?

Моля свържете се с нас